Refinansier gjelden og få råd til hund!

Drømmer du om å gå til anskaffelse av et nytt firbeint familiemedlem? Hvis du er klar for ansvaret dette medfører og har tid til å ta deg av hunden, vil du og familien din garantert få mye glede av å ha hund. Ikke bare det, men det får også deg selv til å komme deg opp av sofaen og ut i naturen og får mye mosjon og frisk luft slik som også hunden din vil trenge. Men det å gå til anskaffelse av hund er også dyrt. Den skal ha hundemat og vaksiner og en masse andre ting som du må tenke på. Men hvis du ikke vil vente så lenge til du har klart å spare opp nok penger til dette, er en annen mulighet å refinansiere gjeld fra tidligere lån og kredittkortgjeld.

Hvilken hunderase vil du ha?

Enten du liker best en Cocker Spaniel eller en Rottweiler ligger ditt hjerte nærmest, er det viktig å tenke nøye gjennom hvilken hunderase som passer best for deg da de ulike hunderasene krever ulik mengde mosjon og stell.

Refinansiering av gjeld – spar penger hver måned

Ved å benytte deg av refinansiering av gjeld samler du alle smålånene dine i kun ett eneste lån. Dermed vil du spare betydelig med penger hver måned ettersom du fjerner en masse unødvendige utgifter på renter fra alle lånene og eventuell kredittkortgjeld du måtte ha.

Nettavisen Lånehjelpen hjelper deg med refinansiering

Nettavisen Lånehjelpen kan nemlig hjelpe deg med å få en god oversikt over hvilke alternativ du har for å få ned dine månedlige renteutgifter på gjelden. På den måten kan du raskt og enkelt finne det refinansieringslånet som passer best for deg og din privatøkonomi.

Kredittsjekk

Før du får innvilget lånesøknaden og skaffer deg hunden som ligner mest på deg selv, vil både låneselskaper på nettet og bankene gjennomføre en kredittsjekk på deg for å se om du vil kunne bemanne lånet ditt og betale det ned til avtalt tid. Du må også kunne vise til en fast inntekt på mellom 120 000 og opptil 250 000 kroner per år. Benytter du deg av Nettavisen Lånehjelpen vil du finne all den relevante informasjonen som du trenger for å kunne få den beste dealen. Hvis du skaffer deg et forbrukslån for bruk til refinansiering vil du kunne få en betydelig lavere månedlig rente.

Hundedrømmen kan bli en realitet med refinansiering

Etter kort tid vil du kunne ha et betydelig overskudd på pengene du har spart ved å refinansiere gjelden din. Disse pengene kan du så heller bruke på å skaffe deg en hund. Samtidig vil du også ha mer penger til utgiftene som hunden krever hver måned på mat og stell, veterinærregninger og andre uforutsette utgifter som kan oppstå. Husk også å få med deg gode tips om det å ha hund før du velger rase.

marinate