Kan hunder lære yoga?

Det finnes mange eksempler på at hunder tar etter eierne, og hermer etter ting de gjør. Noen hevder til og med at hunder og eiere blir mer like hverandre etter som tiden går. Hunder forstår seg kanskje ikke på filosofien bak yoga, men alle dyr tøyer og strekker på seg, og kanskje hunden vil bli med når du gjør yogaøvelsene dine.

Nærhet til hunden

Du trenger i hvert fall ikke å stenge hunden ute når du driver med yoga. Hunder liker å være nære eierne sine. Da får hunden velge selv om den vil delta i øvelsene eller bare ligge og se på deg. Hunder trenger ikke klær for å tøye og strekke kroppen, men som menneske trenger du behagelige yoga tights når du skal gjøre øvelsene.

Sats på kvalitetsplagg til yogatreningen

Det er viktig at yogaplaggene følger kroppen din, og ikke strammer eller hindrer fri bevegelse. Gode yoga tights er derfor en god investering. Tights er et plagg som sitter tett inntil kroppen, derfor er det viktig at de har god kvalitet og tåler hyppig vask. Det er også en fordel at de tørker raskt. Investerer du i gode yoga tights fra aim’n, er du sikker på at du får plagg du kan bruke lenge.

Lær hunden triks

Hunder som elsker å lære seg triks, kan lære seg enkle yogaøvelser. Da bør du kanskje begynne med det når hunden er en valp, og du må være ganske tålmodig. Du kan bruke yoga til å variere treningen både for deg selv og for hunden. Mer bevegelighet og bedre balanse er to store fordeler du kan oppnå når du trener yoga, og får du hunden med på treningen, blir det enda morsommere for dere begge.

marinate