Tips til deg som ønsker deg en hund

Det å skaffe seg hund er absolutt en stor avgjørelse, så i denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på noen tips som du bør vurdere når du skaffer deg hund!

Planlegg rundt hunden

Det å skaffe seg hund er noe som virkelig endrer livet ditt. Mange som har fått barn vil sammenligne det som å ha en nyfødt i hus, fordi de aller fleste hunder er ganske rampete og har ingen rutiner når de først kommer til deg. Det å lære opp en hund tar tid, så det er viktig at du har tiden til dette først. Det å være hjemme fra jobb eller studier, kanskje til og med ta ut ferie er noe av det viktigste du kan gjøre for å få en god start på forholdet mellom deg og hunden din.

Ha fokus på rutiner

Siden hunden ikke kan snakke, så er det viktig å ha fokus på rutiner, fordi da vil hunden skjønne hva som kommer til å skje. Hvis du går inn i et forutsigbart mønster der hunden skjønner hva det er den skal gjøre vil gjøre alt mye enklere for deg.

Det er mange som tenker at det er vanskelig å trene en hund til å være flink på å gå på do ute. Det finnes en rekke teknikker du kan benytte deg av for å lære hunden at den ikke skal gjøre fra seg inne. Sjekk noen av disse teknikkene her. Det gjør alt mye enklere for deg og sparer deg for veldig mye unødvendig arbeid.

Det er de viktigste tipsene vi har, sånn i startfasen av det å skaffe seg en hund. Vi vet at det er mange som ønsker seg hund for tiden, men husk at det er mye arbeid å ha en hund i hus!

marinate