Et kattetips til hundeeiere

Selv om du er et hunde-menneske, så kan du få tips fra andre dyr du ikke trodde du ville få nytte av. Katten er også mange menneskers beste venn, og for mange en mye mer uavhengig liten krabat som kommer og går når den vil. Noen av dem kommer seg til og med ut og inn av låste dører.

For mange er dette et problem, selv om hunden tåler å være inne i lang tid. De fleste perioder av året er det også båndtvang, men det finns mange løsninger slik at hunden også kan gå mer fritt ute uten å skape problem. Så dersom du vil at hunden din skal være mer fri, hvorfor ikke installere en av disse?

En katteluke kan monteres på døren uten at den slipper inn kald luft. Det finns i prinsippet fire typer katteluke, slik som forlengelsesrør, chip luke og isolert kattedør. Og det beste av alt, disse kan også hunden din passere gjennom. Om den ikke er alt for stor så!

Gjør det enklere for deg og dine kjæledyr

Alle små kjæledyr trenger frisk luft og leke utendørs. Med en katteluke får både katten og hunden mulighet til å komme seg inn. Helt perfekt når den også holde kulda ute. Hvorfor ikke slå to fluer i en smekk og gi både hunden og katten det de vil ha.

marinate