Gi hunden nye opplevelser

Både hund og eier trenger trening, men det er ikke alltid det blir like mye variasjon. I en travel hverdag er det lett å ta de samme treningsturene hver dag, men det kan raskt bli kjedelig både for eier og hund. Hunder trenger å oppleve nye steder og kjenne nye lukter. Da er det greit å kunne kjøre en tur med bilen, for deretter å gå rundt i nye omgivelser.

Tenk miljø og penger

Elbil har blitt en selvfølge for mange, men høye strømpriser har gjort mange skeptiske til å lade bilen. Da er det lurt å investere i en easee ladeboks. Fordelen er at med easee kan du spare penger ved å lade når strømmen er billig. Lading av elbil med easee kan gi deg 20 % lavere strømpris, og det kommer godt med for deg som trenger bil i hverdagen. Da har du også råd til å kjøre en tur med hunden, slik at både du og din firbeinte venn kan komme dere ut i naturen på nye steder. Ofte setter hunden også pris på selve kjøreturen.

Friskere luft og bedre helse

Bor du i byen, kan det være lurt å trene utenfor sentrum, der det er mindre svevestøv og forurensing. Ofte trenger du ikke å kjøre langt for å oppleve dette. Noen tar også kollektivtransport for å komme ut av byen, men har du hund, er det enklere å kjøre bil. Da slipper du å tenke på rutetider, og du kan komme deg til steder der det ikke går busser. Ta gjerne en ekstra lang tur når dere er ute i frisk luft. Det er godt både for hunden og for din egen helse.

Husk båndtvang

Mange hundeeiere synes det er fælt med båndtvang, og de fleste som har hund tror at de klarer å kontrollere hunden. Men en løshund kan gjøre stor skade på fugler, reir og dyreunger, i tillegg til at den kan skade husdyr. Løshunder kan også skremme mennesker. Selv om hunden ikke er ute etter å skade noen, vil en person med hundeskrekk lett bli redd av en overivrig hund. Hvis du vil at hunden skal løpe fritt, kan du heller kjøre til en hundepark. Der møter dere andre hunder og du kan snakke med andre eiere mens hundene leker sammen.

marinate